Elämäni kalsarisankarina

Thursday, November 17, 2011

Aika kuluu, digitaaliset numerot vaihtuvat toisiin, tiimalasin hiekka valuu, kellon viisarit liikkuvat hitaasti oikealle, alaspäin, vasemmalle, ylöspäin.

On mennyt viikko ja risat. Olen kotipuolessa, en jäänyt jumiin etiopialaiseen vankilaan tai pyörimään pölyisten katujen varjoihin polttavaa aurinkoa pakoon. Miten minusta tuntuu että kaikki jäi kesken? Lyhyet yöt painajaisilla ovat palanneet, aamukahdeksalta saa alkaa marssimaan kohti keskustaa kylmän pohjoistuulen puhaltaessa. Enää en illalla, pimeän laskeuduttua, voi nähdä puhdasta tähtitaivasta kaikelta valosaasteelta. Aina talvipäivänseisaukseen asti päivän pituus lyhenee. Ollaan pian taas yhtä kaukana pohjoisen kesästä kuin vuoden aikana voi olla.

On vielä paljon kirjoittamatta ja monet kuvat liittämättä. *haukotus*

Kannattaa tuskin luvata mitään, mutta pakko se kai on yrittää. Unelma lähes jokapäiväisistä päivityksistä, monikielisestä sisällöstä, useista lukijapalautteista kommenttien muodossa mureni hitauteeni, saamattomuuteeni, modeeminopeuksilla pyöriviin langattomiin yhteyksiin ja sähkökatkoihin.

Noh, ei kannata lukijoiden ja satunnaisten vierailijoiden kuitenkaan luovuttaa vaikka reissusta ei tullutkaan öh, elämäni pelastusta. Muistivihkostani on vielä paljon kopioitavaa, korjattavaa ja kirjoitettavaa. Niin, ja niitä kuvia. Yrittäkää jaksaa pitää kiinni puskurista.

Categories: ሽግር ርእሰይ Tags:
  1. Äiti
    November 21st, 2011 at 08:24 | #1

    Tottakai pidetään puskurista kiinni. Vaikka väsymys iski, iloitsemme pienistäkin päivityksistäsi, edes silloin tällöin. Matkasi Etiopiaan oli suuri ja rohkea uroteko ja tigrinjan kielen opiskelun kannalta tärkeä etappi ja eteenpäin sysääjä! Mahtavaa että pystyit matkan aikana kirjoittamaan kokemuksiasi muistivihkoon! Sieltä sekä muistojen arkistosta voit ammentaa monella tapaa jatkossakin. Kykenet myös paremmin ymmärtämään habesojen kulttuuria. Nouki kaikki positiivinen reissustasi voimavaraksi tulevina päivinä :)

Comments are closed.
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 2 at 03:43 am UTC
This month: 3 at 08-08-2022 06:49 pm UTC
This year: 7 at 05-01-2022 10:52 pm UTC
All time: 181 at 07-23-2013 08:30 am UTC